Våra partners

Med örat mot marken letar vi alltid efter duktiga samarbetspartners som hjälper våra kunder att växa.

Dibs

18 år i branchen, 15 000 kunder i över 20 länder, fler än 40 betalsätt och över 1 miljard transaktioner. Man kan säga att Dibs har koll på betallösningar.

Besök partner

Klarna

Vad kan man säga om Klarna som inte redan är sagt, 45 miljoner kunder använder sig av Klarna i 65 000 webbshoppar. Flitiga på att utvecklas och expandera.

Besök partner

PayEx

Förutom lång erfarenhet av fakturering, finansiering och inkassohantering så är PayEx väldigt duktiga på betallösningar för bland annat Danmark, Norge och Finland.

Besök partner

Mondido

Styrkan med Mondido är att de tar fram betalalternativ som är anpassade efter kundens behov. De har även en fantastisk lösning för misslyckade transaktioner där kunden kan få en länk till ett annat betalsätt med hela sin varukorg sparad.

Besök partner

Nosto

Genom att kartlägga dina kunders beteende på er webbshop kan Nosto ge pricksäkra produktrekommendationer. Det slutar inte där, de kan även hjälpa med att skapa personliga mailutskick, riktade pop-ups och anpassade Facebook ads.

Besök partner

Rule

Rule är perfekt för dig som är lite nyare inom e-postmarknadsföring. Det är lätt att komma igång, simpelt att skapa utskick och man får all data man behöver för att följa upp.

Besök partner

Droshi

Då dropshipping börjar bli allt vanligare och populärare erbjuder Droshi en helhetslösning som integreras direkt in i webbshoppen. Med alla deras kopplingar behöver du bara välja vilka produkter du vill sälja, produkten skickas ifrån leverantören direkt till din kund.

Besök partner

SiteGainer

Att A/B testa kan vara tidskrävande eller väldigt kostsamt om man behöver be någon annan att göra det. Sitegainer har lyckats förenkla hela processen så att ni själva kan skapa era egna A/B tester och analysera vad man gjorde bra respektive dåligt via deras lättnavigerade administrationsverktyg.

Besök partner

Ve Interactive

Ve Interactive samlar och omvandlar data till information som kan användas för bland annat digital marknadsföring.

Besök partner

Unifaun

Med Unifaun kan ni lätt hantera alla era transportbokningar. Genom vår integrerade koppling mot Unifaun kan ni få ut alla era fraktsedlar direkt i administrationsverktyget vid utleverans av beställningar.

Besök partner

PayIQ

PayIQ tillhandahåller ett brett utbud av betaltjänster som mobila betalningar, kort, direktbetalningar och fakturatjänster.

Besök partner

Webguide Partner

Med fokus på SEO, annonsering och analys hjälper WGP er att synas på nätet.

Besök partner

Outfox

Outfox är ett konsultbolag som är experter inom konverteringsoptimering och digital analys. Data samlar dem in genom bland annat webbenkäter och A/B tester.

Besök partner

Episerver

Episerver är proffs på CMS. Genom att koppla samman e-handel och digital marknadsföring hjälper dem företag att skapa unika digitala upplevelser.

Besök partner

Apica

Apica jobbar med att testa, analysera och övervaka prestandan på hemsidor/webbshoppar.

Besök partner

Loop54

Loop54 specialiserar sig på söket i en webbshop. Genom att kartlägga vad kunder söker på och vilka resultat som leder till köp anpassas sökresultaten efter kundens behov på ett sömlöst sätt.

Besök partner

Pineberry

Proffs på sökmotoroptimering, Google AdWords och facebookannosering. Man kan antingen anlita dem för att sköta jobbet eller välja att bli utbildad av dem. Styrkan med Pineberry är att de är med och guidar hela vägen genom nära samarbete.

Besök partner

Compost

Med deras plattform "Carma Marketing Hub" tar du din e-postmarknadsföring till nya nivåer. Med massa olika smarta funktioner kan du nå ut till rätt publik med svårslagen träffsäkerhet.

Besök partner

Redeal

Mer och mer konsumenter slutar lita på reklam och går över till vad ens kompisar och bekanta köper och rekommenderar. Redeal har förstått denna trend och erbjuder en lösning där kunder kan tipsa deras vänner och bekanta efter slutfört köp. Tipsen belönas med rabatt och webbshoppen får troligtvis ett köp.

Besök partner