Vass utvecklare sökes!

2014.10.22

Vi vill inte skryta men…
- DI Gasell 2013  (Dagens Industri)
- HIT Bolag 2013 och 2014 (Computer Sweden)
- Sveriges Topp 50 snabbast växande bolag 2012 & 2013 (Deloitte)
- Europas Topp 500 snabbast växande teknikbolag 2012 & 2013 (Deloitte)
- Årets E-handel butik (Tidningen Market)
- Sveriges Topp 10 bästa app. utvecklare (E24)
- Sveriges topp 100 bästa siter (Internetworld)

Carismar är ett systemutvecklingsbolag specialiserat på E-handel med en rad tunga och prisbelönta siter i sin portfolio. På grund av vår kraftiga expansion söker vi nu ytterligare hungriga asp.net/C# utvecklare med kunskaper inom EPiServer som vill jobba i teknikens framkant.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Zinkensdamm på söder, du får en laptop av ditt eget val, fri telefon, fritt trådlöst internet, eget ansvar/val för inköp av egen hårdvara, gymkort och såklart en fast månadslön. Du kommer även få ett gäng roliga kollegor som gillar att hitta på saker både på och utanför jobbet.

Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta med utveckling inom asp.net/C# samt även EPiServer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även arbeta självständigt med egna delar av systemen. Du kommer jobba nära slut kund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan med det du utvecklar.

Krav: Goda kunskaper inom asp.net/C#, Goda kunskaper inom EPiServer, Goda kunskaper inom T-SQL, Goda kunskaper inom MS SQL

Meriterande: Akademisk examen eller motsvarande Certifierad inom Microsoft eller EPiServer. Kunskaper inom Windows Server, kunskaper om IISUtveckling av E-handelssystem.

Personliga egenskaper: Självgående, Ansvarsfull, Noggrann