Lansering av Wx3:s iPhone-app

2010.09.09

Carismar lanserar idag iPhone-applikationen Wx3 åt teleoperatören med samma namn. Appen är avsedd för Wx3-kunder och innehåller en rad smidiga funktioner.

Wx3 Telecom AB är en teleoperatör som levererar telefonitjänster och -system till företag och privatpersoner. De kombinerar utveckling, systemintegration och leverans av telefonitjänster till företag.

Med ett effektivt kommunikationssystem utvecklas kundkontakter som bidrar till ett effektivare samarbete mellan medarbetare, oavsett var de befinner sig. Detta innebär högre tillgänglighet och effektivare kommunikation till lägre kostnad. Växelnummer inom valfritt riktnummer och land kopplas till valbara funktioner eller medarbetare i ditt företag. Flera marknader, lägre etableringskostnader, högre produktivitet. Man får enkel åtkomst till väntetider för kunder, hänvisning, röstmeddelanden samt medarbetares och funktioners tillgänglighet. Fasta och mobila telefoner och kontorsapplikationer, t ex Microsofts Communication Server, samverkar så att kunder effektivt når företagets olika medarbetare.

Låga investerings-, underhålls- och driftkostnader, gratis internsamtal och mycket låga trafikavgifter till hela världen. Standardisering med SIP ger långsiktighet i investeringen, eftersom tekniken är framtidssäkrad. Alla mjukvaruproducenter och telefontillverkare (både fasta och mobila) stödjer eller kommer att stödja SIP.

Wx3 är ett alternativ som erbjuder sina kunder att enkelt och med hög servicefaktor tillgodogöra sig affärsnyttan med den nya tekniken.

Länk till Wx3:s hemsida:
www.wx3.se

Länk till applikationen på www.apple.com