Föredrag på MiconaGruppen-seminarium

2012.02.21

Carismars VD Johan Carlmark är inbjuden av MiconaGruppen för att hålla föredrag om iPhone- och Androidutveckling. Föredraget kommer att inkludera grunderna i utveckling, hur AppStore fungerar med regelverk och problem som kan uppstå vid publicering samt en genomgång av några kundcase. Även de Carismarutvecklade apparna Svåra Svenska Ord, Villaägarna och Bubbleroom kommer att presenteras.

Inbjudan från MiconaGruppen:

Frukostseminarium

Nu drar Miconagruppens Lyftet-träffar igång för 2012. Vi börjar med ett frukostseminarium den 23/2 där Carismar och Johan Carlmark, CEO och en av grundarna till bolaget, kommer och berättar om deras mobila applikationsutveckling. Carismar har funnits sedan 2004 och driver idag med stor framgång webb- och mobilutveckling och ingår i Miconagruppens nätverk.
Johan Carlmark kommer att berätta om några av deras framgångsrika kundcase samt tala om: grunderna för Iphone- respektive Androidutveckling, hur AppStore fungerar och dess begränsningar samt vad HTML5 innebär för mobil utveckling? Carismars syn på hur den mobila marknaden utvecklats de senaste 2-3 åren? Carismars tankar om marknadens framtid? Varmt välkommen att komma och lyssna samt passa på att ställa frågor!