Carismar lanserar Bubbleroom som app

2011.05.17

Carismar kompletterar nu sin mycket kraftfulla e-handelsplattform med en iPhone-applikation. Till skillnad mot många konkurrenter som endast erbjuder mobilanpassade webbsidor eller så kallade ”web views” kan Carismar nu lansera ditt bolag på AppStore.
I dagarna släppte Carismar Software en uppdaterad version av iPhone-applikationen Bubbleroom. Den har nu fullt uppbyggt stöd för e-handel och Bubblerooms ordrar börjar redan strömma in via appen.

En person kan handla både som medlem och som icke-medlem för att maximera konvertering och underlätta för Bubblerooms kunder. I appen kan man lätt bläddra bland produkter, lägga till i favoriter, blogga, läsa andras bloggar – men framförallt SHOPPA.

Appen lanseras lagom till sommaren då många av Bubblerooms kunder är på semester och inte sitter framför datorn, vilket alla e-handlare vet minskar trafiken. Nu kan e-handlare fortfarande hålla en nära kundkontakt även om kunderna inte sitter framför datorn. Med Carismars e-handelsapp bär dina kunder alltid din shop i fickan.

Det ingår även en inbyggd funktion för Push, så att du kostnadsfritt kan ”pusha” ut erbjudanden direkt i appen – ett mycket bra komplement till marknadsföring via e-post.


Länk till applikationen på AppStore

Tidningen CHIC skriver om applikationen