Tidningskungen

När vi tog oss an projektet Tidningskungen bestod bolaget av tre personer. Idag sju år senare är de över 35 personer och ägs av Bonnier. En framgångssaga helt enkelt!

 • 1

  Utmaningen

  Kombinationen av Tidningskungens snabbrörlighet och stora mängd trafik kräver en dynamisk plattform som även är väldigt stabil. Innovationsförmåga är ett måste för den ständigt växande produktportföljen.

 • 2

  Konceptet

  Snabb och rörlig utveckling med fokus på affärsnyttan. Ständigt öka konvertering och trafik med hjälp av verktyg som A/B tester, sökmotoroptimering och business intelligence.

 • 3

  Resultatet

  En presterande e-handelsbutik och ett välmående företag som ständigt växer. Nordens ledande e-handel för tidningsprenumerationer. Tidningskungen är något som vi gärna skryter med.

Tidningskungen

Snabbt och enkelt

En bra webbutik behöver så mycket mer än bara produktbilder och några köpknappar. Den behöver vara tilltalande för din kundgrupp, snabb och enkel. Det är även viktigt att utvecklas och inte hamna efter sina konkurrenter. Genom kontinuerliga tester och en datadriven utveckling ser vi till att tidningskungen alltid ligger i framkant.

Tidningskungen mobila e-hanel

E-handel som alltid är tillgänglig

Allt fler besökare kommer idag ifrån mobiltelefoner och surfplattor. Därför krävs en anpassad upplevelse för att inte tappa affärer. På tidningskungen.se så ger vi besökaren en optimerad upplevelse anpassad efter enhet. Detta har visat sig vara ett framgångsrikt koncept speciellt eftersom en stor del av nyhetsbreven idag öppnas på språng.