Porsche Center Stockholm

Porsche förkroppsligar vår bild av kvalité och professionalism. När Carismar fick uppdraget att bygga Porsche Center Stockholms e-handel sattes våra utvecklare på prov då vi visste att endast det bästa var gott nog.

 • 1

  Utmaningen

  Porsches e-handel måste självklart återspegla bolagets höga kvalité. Utmaningen för Carismar var att bygga en shop integrerad med Porsches globala webbsida, porsches svenska webbsida samt Porsche Center Stockholms lokala webbsida.

 • 2

  Konceptet

  En stilren e-handel som andas enkelhet och kvalitet. Vitt och ljust med snygga imagebilder. Webbutiken skall vara fullt integrerad både visuellt men även logiskt, med porsches befintliga webbsida, både i Sverige och internationellt.

 • 3

  Resultatet

  Resultatet är en stilren webshop inbyggd i porsches befintliga företagssite. Besökaren märker inte den sömlösa övergången mellan företagssite och webshop, och hela siten andas Porschekvalitet. Siten är lättnavigerad och köpprocessen enkel och fungerar lika bra i alla enheter.

Porsche

Ansvar för hela processen

"Vi valde att lägga utveckling och drift av Porsche Center Stockholms nya Webshop hos våra vänner på Carismar. Carismars är duktiga på att hålla deadlines, komma med innovativa förslag och hjälper oss med allt som rör e-handeln. Det är skönt att ha en partner som tar ansvar för hela processen."

- Armin Hadzic, VD och projektansvarig, Soluzions - The Premium Brand Agency