Bubbleroom

Bubbleroom omsatte ca 3 miljoner när Carismar anlitades för att bygga om deras webbhandel, efter en fantastisk utveckling omsätter bolaget idag över 150 miljoner. Carismar har varit en viktig del i denna kraftfulla expansion.

 • 1

  Utmaningen

  Att vara helt nytänkande och gå en egen väg. Det fanns inga bolag att jämföra med, att se vad och hur de gjort, inga koncept att importera, inga tester att läsa. Det kräver en stor flexibilitet och vassa utvecklare.

 • 2

  Konceptet

  En interaktiv modesite som innefattade en shop, community, bloggportal, vintageavdelning, en fysisk modetidning och starka kopplingar till fysiska butikerna. Catwalkfilmer på plaggen visas upp både i e-handeln och de fysiska butikerna.

 • 3

  Resultatet

  Ett helt nytt koncept där e-handel kombinerades med ett modemagasin, kända bloggar och fysiska butiker. Äkta OMNI-channel med andra ord fast långt innan termen OMNI-channel fanns och en omsättningsökning på 4000%.

bubbleroom

Väx med oss!

Bubbleroom har växt med oss sedan starten. Idag omsätter Bubbleroom över 150 mnkr och finns på alla nordiska marknader samt i Europa. Varje fas av en tillväxtresa har sina utmaningar. Carismar ser till att ni får den hjälp ni behöver genom hela resan.

bubbleroom

E-handel för mode

Bubbleroom är anpassat både för desktop och mobila enheter och är även kopplat till de fysiska butiker Bubbleroom lanserat. I butikerna kör Bubbleroom en rad skärmar som visar klipp från catwalks, runt skärmarna finns sedan det displayade sortimentet att köpa. Skulle ett plagg ta slut kan personalen i butiken lägga upp ett nytt plagg och då även byta catwalkfilm på skärmarna, resultatet blir att Bubbleroom kan förmedla en mycket bättre känsla för produkterna till skillnad mot att hänga dem på en galge.